MENU

Rioleringswerken

Wij verzorgen de aanleg en de aanpassingen van uw afvoerbuizen, alsook doen wij de aansluiting op de straatriolering. Indien u wenst enkele wachtbuizen te verwerken in uw project, dan is dit geen probleem wij plaatsen waar nodig buizen en geven u hiervan een gedetailleerd plan.

Tot slot verzorgen wij ook voor de plaatsing van gescheiden riolering. Hierbij zal het afvalwater en regenwater gescheiden worden. Het afvalwater zal daardoor in het rioleringssysteem terecht komen en het regenwater dient men te hergebruiken, tijdelijk op te slaan of te lozen in de regenwaterafvoer van het gescheiden rioleringssysteem als voorstaande oplossing niet mogelijk zijn. De wetgeving zegt dat elke nieuwbouwwoning verplicht is om een gescheiden afvoer te plaatsen, Voor bestaande woningen geldt de verplichting echter zodra er in uw straat een gescheiden riolering wordt aangelegd.
Meer info vindt u op de officiƫle website van Vlaanderen.

Soms kunnen wij, als plaatser, niet genoeg afwatering voorzien voor het te legen terras of oprit. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om een afvoergeul te voorzien en aan te sluiten op de afvoerbuis. De afvoergeulen zijn vervaardigd van sterk, duurzaam polymeerbeton. De U-vormige elementen hebben een glad oppervlak voor een snellere afvoer van het water.
Afvoergeul Euroline Galve
Afvoergeul Euroline Antraciet
Afvoergeul Multidrain
Afvoergeul Sleufgoot