MENU

Tegelwerken

Tegels zorgen steeds voor een stijlvol en duurzaam element in je tuin, bijvoorbeeld bij een terras. Er bestaan enorm veel type tegels, zowel voor terrassen als voor paden en opritten.

Als we spreken over natuursteen dan spreken we over een duurzaam materiaal met een uitzonderlijk uiterlijk die een meerwaarde geven aan uw terras en tuin. Er bestaan verschillende types natuursteen, zo is er namelijk: Belgische Blauwe Hardsteen, basalt, graniet, marmer, kalksteen en op deze types bestaan er ook Oosterse varianten. Wat de afwerking betreft heeft u enkele mogelijkheden: gezoet, natuurlijk, geschuurd of getrommeld. Onthoud natuursteen is te verkrijgen in meerdere prijsklassen.

Tot slot bestaan er ook nog betontegels. Deze zijn zeer aantrekkelijk door hun prijs/kwaliteit verhouding. Het gamma is groter als dat van de klassieke stoeptegel. De betontegels zijn verkrijgbaar in fijne en ruwe afwerkingvorm. Grasbetontegels zijn alsook zeer interessant indien u het groene aspect niet verloren wil laten gaan en doch nog een stevige ondergrond wilt creƫren.
Tegels Mustang
Staptegels
Betontegels